2014. július 2., szerda

Moyra Gel Look – Marion & Holographic – Luna


Megtörve a kék lakkok sorát (nem sokáig, a következő poszt kékeslila lesz... :D), ma a zöld színre fókuszálok, méghozzá 2 Moyra lakkal. Mivel a Holographic kollekció tagjai elég intenzívek, így önmagukban egy kicsit soknak érzem őket (bár van, amikor direkt így hordom), ezért általában accent nail-ként, vagyis a gyűrűsujjamon, esetleg a gyűrűs- és középső ujjam körmén viselem csak, egy hasonló színnel párosítva. Így esett a választásom a Gel Look vonalból a 933-as kódszámú Marionra, mellé pedig a 253-as Luna került a Holographic Effect kollekcióból.

Egyébként is imádom a Gel Look lakkokat, de a Marion a színével és a fényével felülmúlta minden reményemet, ugyanis fedőlakk nélkül is elképesztően fényes volt (nem is raktam rá később sem). A Luna persze kapott egy réteg fedőlakkot, nekem úgy tűnik, úgy szebben érvényesül a holo hatása. :) Csak sajnos 3 réteget kellett felkennem belőle... én is bénázhattam egy kicsit, mert a kollekció többi tagjából elég volt kettő, de ennél még a második után is felfedeztem egy-két csíkot. Így kellett a harmadik. :/ Amilyen szép a holo hatásuk, annyira makacs a lakk állaga... hjaj.

A Marion színe... nos, ismertek, nem vagyok jó a színmeghatározásban, de próbálkozom. :D Egy kicsit élénkebb, kicsit sötétebb pisztácia zöld, amolyan "viselhető", nem feltűnő zöld. Nagyon tetszik a színe. :)

Használt lakkok:
  • Moyra Gel Look "No. 933 Marion" – 2 réteg
  • Moyra Holographic Effect "No. 253 Luna" – 3 réteg
  • essence studio nails ultra gloss nail shine fedőlakk – 1 réteg a Luna felett

Vakuval


Lámpa alatt




6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Régóta keresek már ilyen zöld színű lakkot, kár, hogy a közelemben nincs Moyra :( Nagyon jól mutatnak együtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ó, de kár... :/ Fodrászkellékesben sem? Ott általában fellelhetők a Moyra lakkok – persze nem mindben... :/

      Törlés
    2. Sajnos nem, de örömmel hallottam, hogy a Nailland-nél már van, úgyhogy ha eljutok végre Pestre vásárolni, biztos betárazok párat :)

      Törlés
    3. Remélem, sikerrel jársz! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...