2014. július 31., csütörtök

Júliusi kedvencek | July favorites


Már régen nem volt kedvences poszt, azonban az elmúlt hónapban felfedeztem pár új és elég jó dolgot, ezért úgy gondoltam, miért is ne írhatnék róluk – rendszeren kívüli, kiegészítő – posztot. :)

Baba Aloe Vera testápoló
A "téli" testápolóim már egy kissé soknak bizonyultak így nyárra, ezért keresnem kellett egy könnyebbet – így találtam rá erre. Könnyen hidratál, gyorsan beszívódik és nagyon jó illata van. :D Aloe verát tartalmaz (elvileg), de nyugtató hatást én nem tapasztaltam. Ettől függetlenül kedvenc lett. :)

Cuticura Skin+Balance Shine Control Facial Moisturiser
Az arckrémekkel hadilábon állok – állandóan a Krémmániát böngészem, hogy mi lenne a megfelelő a zsíros, problémás bőrömre. De! Aminek szép az összetevőlistája és natúr (Alverde Aqua 24h Balance Cremegel) az sajnos nem vált be, az illata sem tetszett... aztán rátaláltam erre, ami nem büszkélkedik makulátlan összetevőlistával és nem is natúrkozmetikum, de nekem bevált. Enyhe uborkás-patikás-friss illata van, én szeretem, gyorsan beszívódik és puha lesz tőle az arcom. (Bár ez lehet, hogy a benne lévő szilikonoknak is köszönhető...) Az állaga lotion-szerű, könnyű, olyasmi, mint a régi Oriflame teafás arckrém, amit szintén szerettem, csak így visszagondolva a benne lévő tartósítószer miatt nem venném újra. Krémmániára a megjelenéskor feltöltöttem (meg a márka többi krémét is), ahol bővebben olvashattok a krémmel kapcsolatos tapasztalataimról. :)

Sundance Med SPF50+ fényvédő érzékeny bőrre
Hófehérkeként szükségem van fényvédőre. Bár megvettem az Uriage Bariésun Mineral SPF50+ fényvédőt, nekem nem vált be annyira – épp ezért vettem meg a DM-ben 999-ért ezt, próbaként. Eddig szeretem, nem pattogtam ki tőle. :)

Catrice Eye Brow Stylist (030 Brow-n-eyed Peas)
Mostanság rászoktam arra, hogy beleigazítsak a szemöldökömbe – bár sok szükségem nincs rá, de mégis, valahogy karaktert ad az egész arcomnak ha egy kicsit beleszínezek. :D Erre a – még februárban vett – Catrice szemöldökceruzát használom, nekem bevált.


Makeup Revolution Redemption Iconic 2 szemhéjpúder paletta
A Pink Panda webshopból 3 palettát is rendeltem, mindhármat a Makeup Revolution márkától: az Iconic 2, Iconic 3 és Essential Mattes lett a kollekcióm része. Az Iconic paletták arról híresek, hogy Urban Decay Naked-másolatok, én nem tudom összehasonlítani őket, csak hogy jók. :D A barnásabb tónusú Iconic 2-t gyakrabban használtam, mint a másik kettőt, egyszerű, mindennapi smink is készíthető vele a benne lévő néhány matt színnek köszönhetően. :)

Boar Line 539 Duo Fibre Small ecset
Az új kedvenc alapozóecsetem. Nagyon szépen el lehet vele dolgozni az alapozót, púderezek vele, korrektort dolgozok el... multifunkciós, jó, olcsó. A Makeup Plázából rendeltem, és erősen gondolkozok még egy darab beszerzésén... :D

Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer (001 Porcelain)
Mivel kifutó termék volt, gondoltam kipróbálom – aztán vettem belőle még egyet utánpótlásnak. Szem alá valami elképesztően jó! Nem mászkál el, nem ül meg a "ráncokban" (amik nekem még nincsenek de más korrektorok mindig összegyűlnek a szemem alatt). Kár, hogy megszüntetik, mert elég jó cucc.

NYC New York Color City Proof Twistable Intense Lip Color (020 Riverside Rose)
Müllerben találtam rá a City Proof Twistable rúzsceruzákra, sajnos azóta sem látom őket (sehol máshol, de ott sem), 2 színt is vettem, de ez a kedvencem. :) Amolyan "your lips but better", a szokásos.

Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál (Brown/Marron)
Végre találtam barna szempillaspirált! Mondjuk a Maybelline spirálok keféjét nem annyira szeretem (nekem túl bumszlik és nagyok), de ez volt az egyetlen barna a DM-ben. Kicsit "visszafogottabb", mint a fekete, hétköznapokra ideális. :)


Egyébként is szerettem az Of Monsters and Men nevű zenekart, anno a Little Talks-szal ismertem meg őket, a King And Lionheart-ra pedig a napokban találtam rá, és azóta folyamatosan ezt hallgatom, szóval mondhatni. kedvenc lett. :D A klip és a szöveg is nagyon jó, szeretem az ilyen típusú számokat és zenekarokat. : )

4 megjegyzés:

  1. Monsters & Men-ért pirospontot kapsz! Kevés számuk van fenn külön YT-on, de van egy teljes album egyben feltöltve, megkereshetem neked - naaaaagyon jó :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :3 <3 Köszi, most hogy mondod, rákerestem, és wáá, imádom. <3 Igazából idetehettem volna a Mountain Sound-ot is, mert a poszt írása közben meg azt hallgattam és egy kicsit rákattantam... :D

      Törlés
  2. A Sundance fényvédőt én is néztem, de nem tetszettek az összetevői, ezért nem mertem kipróbálni. Ez a Maybelline spirál nekem is kedvencem, csak feketében, imádom!

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Ez a zene teljesen belopta magát a szívembe ^^

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...