2014. július 30., szerda

China Glaze – Lotus Begin


Nagy lelkesedéssel vártam, hogy a rendelésemben megérkezzen hozzám ez a lakk, mivel Kelli manikűrjének köszönhetően kívánságlistás lett ez a lakk. És bár olvastam róla (meg a kollekcióról (City Flourish) úgy általában) több helyen is, hogy kissé nehezen kezelhető, mégis megvettem. Hát, igazuk volt.

Ugyanis ez három réteg, plusz fedőlakk, és még így is lehet szerintem látni, hogy mennyire egyenetlen... pedig veszettül próbálkoztam, mégis egy vékony + egy vastag réteg nem volt elég, nem, néhol még foltos maradt... Ami pozitívum benne, hogy gyorsan szárad, tényleg gyorsan, mire végeztem az első réteggel, neki is kezdhettem a másodiknak – mondjuk ebben valószínűleg a vékony első réteg is közrejátszott.

A fedőlakk már csak azért is volt lényeges, mivel nem szárad fényesre, ugyan nem félmatt, de nem közelíti meg a fedőlakkos fényt sem.

Nem szoktam ilyet mondani, de ez a lakk most egy kicsit elszomorított – pedig egyébként olyan szép halványlila lenne! Még egy kis neon beütése is van... Egyébként krém finisű és csillámmentes.

Természetesen fogok még vele próbálkozni, hiszen nagyon szeretném megszeretni, már csak a színe miatt is. Rövidebb körmön talán jobban viselkedik...

Egyébként üvegben nagyon hasonlít a Moyra Gel Look kollekcióban található Jaqueline-ra (No. 912), de – spoiler alert – csak üvegben. Ugyanis felkenve egészen más tónusú a kettő – holnapután erről láthattok egy "lakkpárbaj" posztot. ;)

Lámpa alatt


Vakuval



Természetes fényben


4 megjegyzés:

  1. Nekem is meggyűlt a bajom két halványlila lakkal. Egyik se akar normálisan fedni. A moyrák jobban fednek, bár amit mutattál az kékes árnyalatú halványlila, amit meg a posztban szerepel a képeken az meg rózsaszínes árnyalatú. Nagyon szép szín. Én se szeretem, ha macerás egy lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen... :/ Néztem még 1-2 krém lakkot a márkától, de így visszagondolva, örülök, hogy mégsem vettem meg őket - ha azokkal is így jártam volna...

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...