2014. április 23., szerda

Lovely Nude Make Up Kit szemhéjpúder paletta


Mára egy kicsit "szokatlan" poszttal jövök, de kérést kaptam, hogy mutassak satchokat az alábbi palettáról, illetve én is szerettem volna róla bejegyzést készíteni, így ma a Lovely nude szempejpúder palettájáról olvashattok tesztet. :)

Pár hete meglepetten fedeztem fel a Rossmann polcain a Lovely új, nude szemhéjpúder-palettáját, ugyanis fogalmam sem volt róla, hogy kijöttek egy ilyen termékkel. Így aztán itthon nagy kutatómunkába fogtam hogy kiderítsek róla mindent, swatchokat kerestem, képeket, teszteket. Csak lengyel blogokon futottam vele össze, így csak a képekre tudtam hagyatkozni (na meg a sokszor előforduló Urban Decay Naked 2 kifejezésre, mert nagyon sokan hasonlították ahhoz - nem tudom, valószínűleg ég és föld a kettő, de nincs összehasonlítási alapom). Mindezek után bátran ballagtam be a Rossmannba és vettem meg potom 899 forintért a Nude Make Up Kit-et.

A paletta összesen 12 színből áll, ebből 3 matt, 9 pedig csillámos-metálos, színenként változó. Két szín tele van csillámmal (a 6. arany-barna és az utolsó, fekete), a többinél a csillogás inkább csak egy fényes, metálos jellegű finisben mutatkozik.

A színek nem a legpigmentáltabbak (bár egy 900 forintos palettától nem is vártam többet), kicsit porolnak is, de az árukat megérik. Igaz, hogy a 2 világos matt szín inkább csak kiemelésre lesz alkalmas...

A tartósságuk sem a legjobb, a kezemről a swatchok elkészítése után egy zsepivel le tudtam őket törölni, a sötétebb színek után maradt egy kis folt csupán. Alappal valószínűleg hosszabbítható a tartóssága, valamint fokozható a pigmentáltsága is. Krémmánián egyébként már 12 (szinte) maxpontos véleményt zsebelt be, és az eddigi szavazatok alapján 4,67/5 az értékelése.


Ahogy láthatjátok, az első szín egy matt vaníliaszín, a második egy fényes aranyos pezsgőszín, a harmadik szintén matt, egy nagyon világos bőrszín, a negyedik egy narancsos-vörösesbarna csillámos, az ötödik egy matt szürkés mályva, a hatodik a már emlegetett barna arany csillámokkal, a hetedik egy halvány, fényes rózsaszín, a nyolcadik egy fényes szürkéskék, a kilencedik egy fényes ezüst, a tizedik egy fényes-csillámos karamellszín, a tizenegyedik egy - kissé vöröses beütésű - sötétbarna, csillámokkal, a tizenkettedik pedig a szintén emlegetett fekete arany csillámokkal.


Az első 6 szín:


A második 6 szín:


Összességében nem tartom rossz vételnek ezt a Lovely palettát, jól kihasználható, szép színek vannak benne, és a maga árkategóriájában viszonylag jónak tartható szerintem. :)

5 megjegyzés:

  1. Én is megvettem ezt a palettát, és nagyon nagyon szeretem :] Szemhéjalapozó (nálam most éppen az Etude house) nagyon szépen kihozza a színeit, érdemes megpróbálni egy jó alappal is, úgy már nem letörölhető egy zsepivel ;]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked bevált, remélem, nálam is jól fog működni. :D Nekem az essence I ♥ stage szemhéjalap van meg, elég olajos a szemhéjam és emiatt kevésnek érzem... próbálom kisakkozni, hogy mi a legjobb, de általában nem készítek szemsminket mert nincs rá időm. :D

      Törlés
  2. Ha kicsivel több lenne benne a matt a szín, már beszereztem volna. Egyébként szép paletta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a matt színeknek én is örülnék. :/

      Törlés
  3. Én is a rossmanban ezt a palettát néztem ki,csak még nem vettem meg .Köszönöm ,hogy csináltál róla bejegyzést .Igazából azt hittem.hogy kicsit jobban pigmentáltak a színek :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...