2014. január 4., szombat

Ice fairy - Flormar "392"


Hiába szerepelt már egyszer a blogon ez a csodaszép lakk, nemrég újból felkentem a körmeimre, csak ezúttal 2 rétegben (plusz fedőlakk), hogy fokozzam a hatását, és így is kipróbáljam. Megérte! *-*

A poszt címe Ice fairy lett, mivel ha a szám mellett neve is lenne ennek a lakknak, a leginkább ráillő név szerintem az ice fairy, azaz jégtündér lenne. Szerintetek? :)

Gyönyörűen csillog, sajnos a képek képtelenek visszaadni azt a hatást, amit élőben láttam... azért próbálkoztam, készítettem vakus- és lámpás képeket is, valamint az üvegben csillogó színkavalkádot is sikerült megörökítenem - ezeket a képeket a "Tovább..." után találjátok! :)

Használt lakkok:
  • Flormar körömlakk "392" - 2 réteg
  • NYC Turbo Dry fedőlakk - 1 réteg

Vakuval




Lámpa alatt





4 megjegyzés:

  1. annyira vágytam erre a lakkra. úgy gondoltam, hogy majd más lakkjaim fölé használom fedőlakknak, hogy holo hatást kapjanak. de sajnos egyelőre nincs túl nagy sikerélményem vele, mert egyelőre az ilyen használathoz túl vastag állagúnak tűnt és elnyomta az alatta lévő lakkot :(
    azért majd még próbálkozom vele, de egyelőre egy kicsit elment tőle a kedvem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom :( Tényleg kissé túl tömény ahhoz, hogy fedőlakk legyen, de én is gondolkodtam az ilyesmin, és szerintem erre a célra a China Glaze Fairy Dust vagy a Moyra 101 tökéletes lenne - bár egyik sincs meg, így csak a netes swatchok alapján tippelgetek, de az egyiket biztos, hogy beszerzem a közeljövőben! :)

      Törlés
  2. Imádom! :) De az összes körmömre még sosem kentem fel. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...