2014. január 19., vasárnap

Golden Rose Holiday Nail Color "54"


Szeretném bemutatni a nyelvvizsga-lakkomat. :) Ezt a szépséget még a karácsonyi Nailland-rendelésemkor szereztem be, és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet. :)

Szofisztikált, mégis egy picit "több", nem a szokásos nude/halványpink "vizsgalakk". Először a Rimmel Space Dust Aurorára gondoltam, aztán eszembe jutott, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, és felkenem a Golden Rose Holiday 54-es lakkot, így ki is próbálom, valamint a blogra is be tudom fotózni.

És mivel elég kötött és húzós volt az a hét, amikor viseltem, a tartósságát is le tudtam tesztelni: 1 hétig, vasárnaptól vasárnapig volt a körmömön, és mielőtt leszedtem, a lenövésen, illetve a körömvégi kopáson kívül más hibát nem találtam benne. Úgyhogy a tartósság próbáját kiállta. :D

Alapvetően barnás-szürkés, de néha egy icipici lila is fellelhető benne, de mondom, ez nagyon ritka. Én már annyira kerestem benne Maggie posztja után a lila árnyalatot, hogy esélyes, hogy csak beleképzeltem, hogy ott van. :D Valójában inkább hasonlít az Anny Rock Your Nails-re, ahogyan Edina is írta.

Szóval ez a lakk kiállta a próbát, a színe is szép, iskola/vizsgabarát - miért érzem úgy, hogy az érettségi alatt is ezt fogom viselni...? :D

Használt lakkok:
  • Golden Rose Holiday Nail Color "54" - 2 réteg

Vakuval



Lámpa alatt



1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...