2014. január 25., szombat

Astor Perfect Stay Gel Shine - 604 Just Fabulous


Ennek a lakknak rendkívül találó a neve. Ugyanis tényleg mesés.

Még október végén kaptam Flórától a kis goodie bag-ben, és azóta - bár nagyon, nagyon tetszett a színe - valahogy mindig terveztem, hogy felkenem, ám ez csak most valósult meg. Mondhatom, megérte várni rá. *-*

Az alapszíne egy egészen sötét, feketés-vöröses-lilás-barnás, meghatározhatatlan jellegű árnyalat, ami telis-tele van színváltó pink/lila/vörös csillámokkal. Gyönyörű! (Ráadásul ránézésre a Sally Hansen Belle Of The Ball egész jó hasonmása, ami számomra egy igencsak kívánságlistás darab volt, de végül mégsem vettem meg...)

A lakk állaga is csodás, szerintem az Astor Lacque DeLuxe és Perfect Stay lakkoknak van a világon a legjobb állaguk. Komolyan, egy álom velük lakkozni!

Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni, az az ecsete, bár képet nem készítettem, mindenesetre egy icipicit csonkának tűnt, a vége nem szépen kerekre volt vágva, hanem egy kicsit egyenetlen volt (igazából olyan volt, mintha egy kicsit belevagdosott volna ollóval egy unatkozó óvodás... fura volt, na), ezért először nagyon furcsa volt vele lakkozni - annak ellenére, hogy nekem a kedvenceim az Astor lakkok maxi ecsetei -, de egy idő után belejöttem, és nem volt probléma.

Mindezek ellenére és mellett nagyon szeretem ezt a lakkot, tökéletes őszre/télre, és mivel én nem vagyok oda a fekete lakkokért, ez tökéletes erre a "szerepre", mivel egyes fényviszonyokban feketének tűnik, és közben mégsem az. :)

Használt lakkok:
  • Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk (604 Just Fabulous) - 2 réteg
  • NYC Turbo Dry fedőlakk - 1 réteg

Lámpa alatt




Vakuval


5 megjegyzés:

  1. Ú, ez gyönyörűséges! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem találok szavakat...! Az ilyen sötét lakkokat imádom, nagyon nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. kár, hogy nem mindig látszanak benne a lila csillámok, ennek ellenére gyönyörű ez a lakk. :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép, bár én kicsit lilásabbra számítottam az üvegben látva :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...