2013. december 9., hétfő

Avon rendelésem (haul)

Bár már nem most rendeltem, de úgy gondoltam, írok az Avon csomagomról, mert van benne pár említésre méltó termék. :) Egyébként a 16-os katalógusból rendeltem, szomorúan láttam, hogy a 17-ben már nincs pl. a lila dazzle lakkból... :/ Bezzeg - hiába akciózták le a rúzsokat - képesek voltak az Oxford Wine-t kivenni a kínálatból (katt!) , így az összes szín rendelhető, csak ez az egy nem. :(


Hjajj, a lakkok! :D


Avon Color Trend csillogó körömfény (Fuchsia Dazzle, Rose Golden)
Először is: szerintem ez a "csillogó körömfény" egy meglehetősen hülye elnevezés. Csak engem zavar? :D Az eredeti elnevezésük Dazzlers Top Coat, ami - véleményem szerint - sokkal eredetibb. Mindegy. A 16-os katalógusban volt belőlük 5 szín (arany, ezüst, lila, kék, rózsaarany), amelyek közül a lilát már régebben kinéztem, a rózsaarany pedig jól nézett ki a promóképen, így megvettem ezt is. Hát... :/ A valóságban inkább narancsos, mint "rose gold", így egy kicsit csalódott vagyok... de a lila nagyon szép, ebbe a lakkba Sopetil manikűrje után szerettem bele, és nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy kapható újra, még ha csak korlátozott ideig is. (De a Rose Golden és a Blue Burst [kék] a jelenlegi, 17-es katalógusban is kapható!)


A Fuchsia Dazzle ilyen szép az üvegben:
(a másikról nem készült kép, huppsz...)


Avon színmegújító ajakrúzs minták (Oxford Wine, Wine With Everything)
Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a mintás katalógusban vannak rúzsminták is, rögtön le is csaptam az Oxford Wine és a Wine With Everything árnyalatokra. :) Instagramon már mutattam róluk swatchot is, nagyon tetszenek, és elég tartós a színük. (Most annyira leírnám, hogy a stain megmarad utána, de ez annyira tájidegen kifejezés itt - nálam nem, mert én gyakran angolul gondolkodok...)

7 megjegyzés:

  1. A rózsaarany szerintem is inkább réz...azt hittem,hogy rózsaszínes lesz, ezért nem vettem meg a Catrice lakkját, a képen full egyformák voltak. Nekem így is tetszik,de a Catrice is bele fog ugrani a kosárba hamarosan :)

    VálaszTörlés
  2. ezek az Avon körömlakkok valami eszméletlen jók. Én ezüstben rendeltem :)

    VálaszTörlés
  3. Ugyanezt a rose gold colortrend csillámos fedőlakkot vettem meg én is, annyira szép :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a lila topper lakk tetszik a legjobban, most olvasom hogy már nem kapható?! :( Kár :(

      Törlés
  5. A lila csillámos lakkra kíváncsi vagyok. :3

    VálaszTörlés
  6. én tavaly rendeltem a lilából, nem tudom, nekem kicsit csalódás,képeken teljesen máshogy néz ki. :/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...