2013. március 7., csütörtök

D.I.Y. tinted lipbalm

Elkészítettem az első ilyen "D.I.Y." dolgomat, egy színezett ajakápolót. Bár nem igazán használom. :D De azért jó, hogy van és tudom használni, ha kell.

I made my first "D.I.Y." product, a tinted lipbalm. I don't use it really often, but it's good that I have one and I can use it if I have to or if I'd like to...


Nem annyira pigmentált, mint a tégelyben.

It's not as much pigmented as in the pot.


Használt termékek / Products I used

Bebe és H&M ajakápoló / Bebe and H&M lipbalm
Alverde rúzs / Alverde lipstick (30 Modern Red)
Alverde Ethno Reloaded rúzs / Alverde Ethno Realoaded lipstick (20 Terra)


Elkészítés / Preparation

Az ajakápolókból és a rúzsokból tetszőleges mennyiséget (lehetőleg ne a rúzsból legyen több!) teszek egy evőkanálba, majd gyertya vagy öngyújtó felett lassan összeolvasztom őket. A láng felett tartsd a kanalat, ne érjen a kanál aljához! Amikor elolvadtak, egy fogvájóval összekavarom őket, majd egy tetszőleges tégelybe öntve hagyom kihűlni.

Put some lipbalm and lipstick to a tablespoon, as much as you like and then melt it carefully and slowly over a candle or a lighter. Don't let the flame touch the bottom of the spoon! Then if they melt together, mix them togerther well. Then pour it into a pot.

~

Alverde rúzs / Alverde lipstick
(30 Modern red)



Alverde Ethno Realoaded rúzs / Alverde Ethno Reloaded lipstick
(20 Terra)



Do you like it? :)
xxx

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe lett :)
    Én is csináltam már hasonlót, de talán túl kevés rúzzsal/színnel, úgyhogy még ezt is sikerült elrontani. De azért próbálkozok még majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Sok sikert! :D Nem mindig sikerül elsőre amit eltervezünk, de végül is a hibáiból (is) tanul az ember... :)

      Törlés
  2. Shelbe, nekem is sikerült elrontani. Pedig tégelyben olyan gyönyörű színe van.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából így utólag rájöttem, hogy tehettem volna bele több rúzst is, mert bár pigmentált, az én számon nem igazán látszik, mert az is alapból erősebben pigmentált... :D

      Törlés
  3. Én is csináltam, nekem jól sikerült :) Pigmentált, de ápol is :) Én csak egyféle rúzst (Catrice After Work Wine) és vazelint használtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vazelinen én is gondolkodtam, de mivel nincs itthon, ezért nem tudtam tenni bele... az egyik barátnőm nagyon imádja, mindig azzal keni a száját, és az elmondása szerint nagyon jól hidratál. :D Ha elfogy a H&M-es ajakápolóm akkor majd lehet, hogy én is veszek egy tégellyel. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...