2013. március 31., vasárnap

Astor, Nivea, Dove & Alterra haul


Ezeket a termékeket még régebben (kb. 2 hete) vettem, csak eddig nem volt időm megírni ezt a bejegyzést... Ahogy a többit sem, úgyhogy most lesz egy pár új poszt, de fogok időzíteni is a jövő hétre. :D

Dezodorok

Dove GoFresh dezodor (grapefruit és citromfű): kellett már egy új, de mivel azóta ráálltam az alumíniummentes-vonalra, maximum majd tesire elhasználom.

Nivea Pure&Natural dezodor (lótusz): őt itthon használom, és eddig csak jókat tudok elmondani róla, nagyon szeretem, és az illatával sincs semmi bajom. Krémmánián kapott jó pár negatív véleményt, ennek ellenére én még nem találtam benne kivetnivalót.

Nivea Pure&Natural stift (jázmin): nem vagyok a "csak dezodor" vagy "csak deostift" híve, ötvözöm a kettőt, főleg, hogy mindkettő alumíniummentes. Eddig szeretem. :)

Alterra golyós dezodor (citromfű és zsálya): egyetlen problémám van vele csak: a száradási ideje. Ha nem vagyok késésben reggelente, akkor ezt használom, de azért valljuk be, ez elég kevésszer történik meg, így a Nivea deostiftet gyakrabban használom. Ráadásul kényelmetlen reggel 6 órakor felemelt karral járkálni a házban, és várni, hogy megszáradjon... Egyébként szerintem jól teljesít, és az illata sem rossz.


Astor Lacque DeLuxe körömlakkok
(mert ha én a Rossmannban járok, akkor mindig veszek minimum 1 körömlakkot... :D)
599 Ft & 299 Ft

Akciósak voltak, úgyhogy kár lett volna őket otthagynom... meg a többi színt is. De róluk a másik haul bejegyzésben lesz majd szó! ;)

880 Forest Green: Imádom a színét! Meg az ecsetét is. Ezeknek az Astor lakkoknak valami álom az ecsete... És sajnos idén nem készítettem Szent Patrik-napi manikűrt, de jövőre már lesz miből. :)

390 Plum Nectar: Már viseltem is, egy rétegben is csodásan fed, de azért én kettőt tettem fel, megszokásból. A nevével ellentétben inkább sötétpiros-bordó, mint "Plum Nectar".


5 megjegyzés:

  1. Én is vettem egy ilyen Astor lakkot. Az electric blue-t. Nyáron beleszerettem, de nem voltam hajlandó annyit adni érte. :D 600 Ft-ért most a hülyének is megérte. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is megvettem az Electric Blue-t :D Én eddig teljesen elkerültem az Astor polcot, de amikor megláttam, hogy le vannak akciózva... nem bírtam ellenállni. :D

      Törlés
    2. Dettó. :D Sosem mentem a közelébe sem... =)

      Törlés
  2. A Nivea natúr vonalával eddig csak jó tapasztalataim vannak. Izzadásgátlónál pedig nálam éppen ez a sokáig száradós dolog jött be legjobban, pontosabban a Garnier golyós izzadásgátlói. A lakkok pedig nagyon szép színűek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig nekem se volt velük - se a Nivea, se az Alterra deokkal - problémám, de majd ha bejön a jó idő - remélhetőleg :D -, akkor majd "élesben" is tesztelem... :D xd

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...