2013. február 2., szombat

new layout on the blog

 Mint láthatjátok, új kinézetet tettem a blogra. Valami újat, valami mást szerettem volna, mint az eddigi, így eldöntöttem, hogy regisztrálok a colourlovers.com-ra, mert annyi szép mintás hátteret láttam az oldalon, és akartam egy "rám jellemzőbb" színösszeállítást és hátteret készíteni. Itt lenne. :) Nagyon tetszenek a színek és a háttér motívumai is, remélem, nektek is tetszik. :)

Yes, as you can see, I put new layout (or design if you like to call it this way) on my blog. I wanted something different, and then I decided to register to colourlovers.com, because I've seen so many & so nice patterns, palettes and stuff like that there, so I wanted to create the colors & the background by myself. And I did that! :D Actually, I really like these colors & the pattern of the background. I hope you like it too! :)

my colourlovers profile:
@doorathea

xxx

12 megjegyzés:

  1. Szupeer :)) Nagyon kellemes színe van, és a minta is tökéletes. :) En is nemrég újítottam a blog kinézeten :D

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jóó! Üdv a colourloversen :D És a fejléc is nagyon tetszik. Á, az egész összhatás... ♥ Mint régen a gp-n, olyan Dórás!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, édes vagy, köszi :D <3 tényleg olyan? :o pedig engem nem emlékeztet a régi "műveimre"... szerintem. :D <33

      Törlés
    2. hát engem már a betűk stílusa (szürke árnyék) is arra emlékeztet, de lehetséges hogy csak azért, mert ismertelek akkor is :D

      Törlés
  3. Szia! :)

    A segítségedet szeretném kérni! Lehet, hogy csak én vagyok ilyen "buta", hogy nem tudom használni azt az oldalt, de kérlek segíts. Odáig eljutottam, hogy regisztráltam, és terveztem is valamit. Ezek után mi a teendő? hogy jutok el oda, hogy ilyen szép legyen a kinézet, mint neked? :)

    A válaszodat először is köszönöm! :)

    Iluss♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, a dicséretet, ez kedves tőled. :) Igazából semmi bonyolult dolgot nem tettem, a sablontervezőben beállítottam a színeket, a betűtípusokat és a háttért, az oldalaknál a fenti menüsort, az elrendezésnél pedig feltöltöttem az előtte már képszerkesztőben megszerkesztett fejlécet... és belenyúltam egy kicsit a HTML-kódba is, ettől lett az oldal szövege sorkizárt és ezért ilyen pöttyösen aláhúzottak az oldalmodulok címei. :)

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :) Most megpróbálok valamit alkotni! Remélem sikerül! :)

      Szép napot neked! :)

      Iluss♥

      Törlés
    3. Szívesen :) Sok sikert hozzá! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...