2012. december 15., szombat

haul - az elmúlt 1-2 hét

Nem sok minden, de pár dolog azért "felhalmozódott" az elmúlt 1-2 hét folyamán. Mikulásra kaptam, a múlt héten kaptam, ma vettem... ilyesmi.

A Rossmann-ban ma és holnap (dec. 15-16.), az ezüst hétvége alkalmából 25%-os kedvezmény van minden dekorkozmetikai (smink, körömlakk, stb) termékre! Használjátok ki, érdemes. :)

Garnier Pure Active tonik és Pure grapefruitos arcradír (999 Ft/db), egyelőre mindkettő tetszik, a radír mindennapos használatra is jó, pici szemcsék vannak benne
2 db essence és 1 Miss Sporty lakk
essence colour & go 116 gorgeous bling bling
Miss Sporty Clubbing Colours gyorsan száradó körömlakk
a színárnyalata valószínűleg a 311
essence colour & go 121 gold fever
ja igen, vettem margarétát végre :D és itt van rajta a 3 új lakk előnézetben (balról jobbra): Miss Sporty, essence 116, essence 121 (mellettük 2 NYC, de az most mindegy)
kinyitható tükör, sima és ötszörös nagyító résszel, a Rossmannból

4 megjegyzés:

  1. ilyen szürke miss sporty lakkom nekem is vaan! :) az arcradírra amúgy kíváncsi lennék.. ha majd van egy kis szabad időd nem írnál róla pár sort? :) előre is köszönöm! :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én amint megláttam, beleszerettem... olyan télies :D egyből az ugrott be, hogy milyen szép körmöt lehet majd vele csinálni... *-* persze, majd írok róla! :) egyébként én a krémmánián is szoktam nézelődni, mielőtt megveszek valamit, rá is ott találtam, és mivel a többség véleménye jó volt, így megvettem. :) köszi a kommentet! :)

      Törlés
  2. Nekem pont ugyanilyen Garnieres Grapefruitos arcradírom van, és abszolút meg vagyok vele elégedve! Jól tisztít, jó illatú, egyszóval tökéletes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is szeretem, igaz, még csak pár napja használom... azt hittem, hogy ilyen mű-grapefruit illata lesz (mert a Neutrogena grapefruitos arcradírjánál és lemosójánál ezt kifogásolták), de kellemesen csalódtam, mert jó az illata :) és nem tudom, hogy hogyan, de úgy érzem, hogy akkor volt a leghatékonyabb, amikor először használtam, de lehet, hogy csak megszoktam azóta. xd

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...